Witam ,
Pozwoliłam sobie odpowiedzieć na powyższy post , z racji własnego doświadczenia i polecenia gabinetu nie tylko w stolicy i pobliskich miejscowościach.
Słyszałam pozytywne opinie o Carolinie, jednak tylko na temat prywatnej rehabilitacji. Rehabilitacja z NFZ wygląda tam zapewne tak samo jak w każdym innym miejscu - bez indywidualnego podejścia do pacjenta, które moim zdaniem jest priorytetowe. Takie podejście uzyskałam w przypadku własnej rehabilitacji , po rekonstrukcji ACL w Centrum - Synergia mieszczącego się w Chorzowie. Synergia to gabinet, który oferuje indywidualną fizjoterapię wg najwyższych standardów. Rehabilitowałam się w Synergii przez 2,5 miesiąca. Podejście, obsługa i zajmowanie się pacjentem bardzo profesjonalne. Prowadzi go wyspecjalizowana i doświadczona kadra terapeutów, która stale podnosi swoje kwalifikacje. Każda 2 godzinna sesja zindywidualizowana pod daną osobę oraz uraz, terapeuta kontroluje zadane ćwiczenia, koryguje oraz zadaje "zadanie domowe". Synergia dodatkowo jest bardzo dobrze wyposażona w różnego rodzaju nowoczesny sprzęt , co uatrakcyjnia rehabilitację. Polecam również ze względu na miłą atmosferę;
http://www.centrum-synergia.pl/Pozdrawiam