Witaj "Kuternoga" Dzięki za odpowiedź. Jakoś nie mogę się połapać jak się poruszać na tym forum

. Wczoraj miałam wizytę kontrolną po mojej pierwszej w życiu artroskopii. Lekarz jest przekonany, że warto zrobić II etap -mając aktualną wiedzę o sytuacji w stawie. Zmiany są duże. Nie mam wcale chrząstki w bruździe między kłykciami. /IV/. A reszta według opisu. Prawie wszędzie III/IV. Namawia mnie na chondrofiller. Nie amic. Twierdzi ,że w amic musiałby otwierać staw, żeby ratować wszystkie zmienione fragmenty. A ja wolałabym nie mieć takiej "demolki". Chondrofiller pozwoli na zabieg w artroskopii. Tylko chciałabym z kimś pogadać, kto miał zabieg w technice chondrofiller. Czytałam o dr Sadliku. Dla mnie to daleko -drugi koniec Polski. Dzięki, że mnie utwierdziłaś w przekonaniu, że warto zainwestować w nowoczesne techniki. Ja też mam pracę wymagającą sprawności fizycznej. Stracę ją jak nie postawię się na nogi. Ale wyboru techniki muszę dokonać sama. I to szybko. Termin -połowa III. Liczę , że ktoś mi coś doradzi. Pozdrowionka. Mia