Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
![]() ![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 1 ] |
|
Autor | Wiadomość | |||
---|---|---|---|---|
Ostra |
|
|||
Dołączył(a): 12 lut 2016, o 17:37 Posty: 5 Lokalizacja: Turyn/Szczecin Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Zespół bocznego przyparcia rzepki.Chondromalacja II.Operacja Fulkerson. Inne informacje: Jestem byla pilkarka reczna,po AWF,37 lat.Zawsze aktywna:surf,go-kart,narty, spadochron,plywanie,silownia itd.Od zawsze bola mnie kolana,robilam wszystkie mozliwe badania i bylam u bardzo wielu lekarzy.Jako nastolatce robili mi blokady,fizjoterie.Ubieglego roku,(37 lat)dowiaduje sie,gdyz moj bol bardzo sie pogorszyl iz mam boczne przyparcie rzepki.Chodzilam do fizjo,ale nic nie pomoglo.Po wielu wizytach zadecydowano operacje Fulkersona.Na poczatku sie troche zalamalam, a jestem z natury bardzo odwazna ale boje sie i nie ufam zbyt operacja.Przeraza mnie to,ze bede musiala przez jakis czas byc nieaktywna,potem bol,fizjoterapia itd.Bardzo sie ciesze,ze bede mogla tutaj sie troche wywiedziec,zapytac itd.Mam termin na pierwsze kolano na 31.03.2016.Nie wiem czego oczekiwac,ile dni w szpitalu po operacji,jak dlugo trwa fizjoterapia i jaka jest najlepsza,czy mozna pozniej(kiedy)uprawiac sport.Pozdrawiam wszystkich kolanowcow i zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowka;) |
|
|||
Góra | |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 1 ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |